Fillimi >> Rezultati i kërkimit Pasticeri-Akullore

Pasticeri-Akullore

Kthehu
Numri i njoftimit: 143 | Postuar në: 16.08.2012, 15:40 Promote Promovo Refresh Përditëso Modify Ndrysho Delete Fshij
 
Lloji i shpalljes Shitet
Kategoria Biznes pajisje, makineri, mjete / Ushqim, Gatim, Gastronomi
 
Çmimi: 6900 €. Çmimi nuk ështe fiks
Përshkrimi:

shiten paisjet per pasticeri dhe akullore furra konfeksion 1200 euro, pasterizator 700 euro ,katabrike elektronike 6 litroshe 3000 euro, brumatrice 10 kg 500 euro , frigorifer vitrine per akullore 400 euro, vitrine pasticerie 1100 euro dhe shume aksesore pune.Paisjet jane akoma ne gjendje pune dhe kush i blen do i jepet dhe klientela e akullores qe eshte gjate gjithe vitit pa pushim, te dokumentara me fatura.

Lokacioni: Tiranë   Ofertuesi: lorna
      0672059022