Fillimi >> Rezultati i kërkimit BICIKLETA OFERTE NGA 7000 LEK

BICIKLETA OFERTE NGA 7000 LEK

Kthehu
Numri i njoftimit: 1936 | Postuar në: 02.02.2013, 10:29 Promote Promovo Refresh Përditëso Modify Ndrysho Delete Fshij
 
Lloji i shpalljes Shitet
Kategoria Të ndryshme
 
Çmimi: 7000 Lekë
Përshkrimi:

Për çdo blerje mbi 20.000 Lek ka një dhuratë çantë uji me vlerën 2.900 Lek dhe një çantë të vogël sendesh.

Nëpërmjet kësaj oferte ne kërkojmë të kënaqim të gjithë klientët tanë duke ofruar aksesorë praktik dhe të vlefshëm të cilët do të shtojnë kënaqësinë tuaj të pedalimit dhe do ju ndihmojnë për një pedalim sa më të sigurt.

Me ofertën për biçikletat e fëmijëve ju do të mund të përfitoni një pasqyrë + një mbulesë shale, ose një palë doreza + një zile të veçantë.

Stili i veçantë, siguria, cilësia, shumëllojshmëria e zgjedhjeve, mundësive dhe çmimeve e bëjnë dyqanin tonë unik në Shqipëri për ofertat e biçikletave për fëmijë. Mbi 300 biçikleta për vajza dhe për djem të vegjël, plus aksesorë pafund për të kompletuar çdo biçikletë sipas shijeve të fëmijëve. Çmimet janë shumë herë më të lira se në tregun Online USA dhe për çdo biçikletë keni dhuratë +2 aksesorë sipas dëshirës.

LEXO MË SHUMË
AKSESORË

Ne kujdesemi që ju të jeni sa më të sigurt gjatë pedalimit tuaj! Helmetat mbrojtëse, dritat ndriçuese të parme, sinjalet ndriçuese të pasëm, pse jo dhe pasqyra anësore për të kontrolluar rrugën, janë disa nga aksesorët bazë të pedalimit të sigurt që ne i ofrojmë me cilësinë më të mirë prodhuar U.S.A.

Në Eco Bicycle Shop, ne ofrojmë një shumëllojshmëri të aksesorëve që ndihmojnë për një pedalim të sigurt, që ndihmojnë në riparimin dhe mirëmbajtjen e biçikletës tuaj në gjëndjen më të mirë, duke ofruar falas montimin dhe shërbimin për rregullimin e çdo aksesori.
LEXO MË SHUMË


Me një gamë të gjerë të aksesorëve për biçikleta nga pompat, çanta uji, (shpine), çanta veglash, helmeta mbrojtëse, sinjale ndriçues, pasqyra, mbulesa për shalën, komardare, kapertona dhe çdo gjë që mund t’ju nevojitet për biçikletën tuaj do i gjeni te ne, së bashku me këshillat praktike të përdorimit!

LEXO MË SHUMË
PRODUKTE

Eco Bicycle Shop ofron aksesorët më të veçantë për biçikletën tuaj, të cilësisë më të mirë prodhuar USA, me çmimet më të lira në treg! Na vizitoni ose na kontaktoni direkt në 0672049164!

Tek ne do të gjeni jo vetëm pjesët dhe aksesorët e nevojshëm për biçikletën tuaj por dhe teknikë profesionistë për t’ju këshilluar më të mirën, për t’ju sugjeruar aksesorët më të nevojshëm, për ti përshtatur dhe fiksuar ato në biçikletën tuaj. Në çdo blerje aksesorësh në Eco Bicycle Shop, kontrolli i kushteve teknike të biçikletës suaj do të jetë falas! Ne gjithmonë jemi një hap para!LEXO MË SHUMË

Për çdo aksesorë që do të blini tek ne, montimi dhe kontrolli i biçikletës suaj do të jetë falas!

Na vizitoni në Eco Bicycle Shop dhe do t'ju mësojmë si të mirëmbani biçikletën tuaj të sigurt duke shijuar kënaqësinë e pedalimit!

Lokacioni: Tiranë   Ofertuesi: Eco Bicycle SHop
      0696130440