12 Sht
15:16
12.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Prodhim dhe pajisje industriale

12 Krr
09:21
10 Dhj
10:13
11 Nën
10:48
28 Maj
18:07
654.574.687 €

Ndërmarrje

Vlorë > Vlorë

Prodhim dhe pajisje industriale

01 Mar
20:30
300.000 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

Prodhim dhe pajisje industriale

01 Mar
20:30
13 Gsh
18:35