Logo

18096
Njoftime


Në Publicitet.al personat fizikë dhe kompanitë munden falas të blejnë dhe shesin produkte të reja dhe të përdorura si edhe të ofrojnë shërbime. Publicitet.al është platformë falas për tregëti, gjithashtu shërben për prezantim të biznesit Tuaj. Nëse ju doni të shisni makinën, nëse interesoheni për motorë, kërkoni vend pune, ose dëshironi të publikoni ndonjë ngjarje, ofrojmë kategori pothuajse për të gjitha dëshirat. Nga ana jonë gjithmonë përpiqemi t’iu ofrojmë një produktivitet të lartë. Vazhdimisht punojmë për zhvillimin e portalit tonë për njoftime sipas dëshirave të përdoruesve. Publicitet.al garanton kualitet të lartë të përmbajtjeve të njoftimeve të publikuara. Prandaj kontrollohen të gjitha njoftimet para publikimit.