Kurs matematike! K1-K9

Numri i njoftimit: 16445 | Postuar në: 30.08.2015, 08:18
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: I negociueshëm i diskutueshëm

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Kurse, Trajnime, Lekcione / Të tjera

Lloji i njoftimit: Shitet


Qendra e kurse “MË I MIRI NË KLASË” e bën matematikën të ketë kuptim për
“Fëmijët Tuaj”
Qendra e kurseve “Më i miri në klasë” ofron kurse matematike për të gjithë nxënësit që janë në arsimin 9-vjecar dhe synojnë të vazhdojnë shkollën e mesme me rezultate të larta.

Ne ofrojmë mbështetje gjatë gjithë vitit akademik 2015-2016 me kurse përgatitore për konsolidimin e njohurive bazë në matematikë si dhe përgatitje për provimet e lirimit me mësues të kualifiuar dhe me eksperiencë në mësimdhënie.

Tek ne nxënësit e arsimit 9-vjecar do të arrijë të plotësojnë të gjitha mangësitë dhe vështirësitë me qëllim që në provimet e lirimit të arrijnë rezultate të shkëlqyera dhe të realizojnë ëndërrn e tyre për vazhdimin e shkollës së mesme.

Kurset zhvillohen me seanca 60 minutëshe, nga mësues të kualifikuar të cilët hartojnë programe të detajuara sipas kërkesave dhe nevojave të fëmijëve Tuaj.

Ne punojmë që fëmijët Tuaj, jo vetëm të arrijnë rezultate të shkëlqyera në provimet e lirimit por edhe i inkurajojmë ata që të bëhen pjesë e olimpiadave të matematikës në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.

MOTOJA JONË ËSHTË
“JO VETËM TA KUPTONI POR EDHE TA DASHURONI MATEMATIKËN”

Jemi krenarë që punojmë për të ardhmen e suksesshme të fëmijëve Tuaj!
Për më shumë informacion, jeni të lutur të kontaktoni:
e-mail: meimirineklase@gmail.com
nr.cel: 069-777-38-32

 Tiranë     Qendra

Dërgo E-mail

 më i miri në klasë