Kerkohet 2 Web designer

Numri i njoftimit: 32239 | Postuar në: 10.02.2016, 17:30
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Elektronikë, Elektroteknikë

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Jo e rëndësishme

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Italisht

Aftësi kompjuterike : Mirë

Çmimi: 500 € i diskutueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Blihet/Kërkon


Kompania, me bazë në Milano, qe ofron shërbime ne fushën web, per klientë me veprimtari biznesi te madh, te mesem dhe te vogel, brenda dhe jashte Shqipërisë, kërkon te punësoj 2 web designer, për filialin tonë në Tiranë.
Zhvillimi dhe kualiteti i kryerjes se projekteve bazohet në experienca të sukseshsme italian.
Kërkim: 2 projektuesi web për t'u përfshirë në ekipin e programuesit, zhvilluesit dhe backend internetit zhvillues aplikacionesh, për të krijuar tri projekte që do të zhvillohen në dy vjet.

Kualifikimet
Njohje e mirë e gjuhes Angleze dhe Italiane
Të kenë njohuri të mira të Photoshop
Të kenë njohuri të mira të Illustrator
Të jetë person kreativ dhe me ide të reja

Përparësi kanë kandidatët të cilët
Njohuri për gjuhën HTML 5
Njohuri për gjuhën CSS 3
Njohuri për gjuhën Dreamweaver
Njohuri për gjuhën Wordpress
Të ketë njohuri në Web Marketing dhe email marketing (promocione)

Ky është një pozicion me kohë/orar të plotë në zyren tonë ne Tiranë. Nuk jemi të interesuar të nën kontraktojmë punë per kompani të tjera lokale.
Kërkojme dikë që është përgjegjës, komunikues i mirë, dhe proaktiv. Të interesuarit te dergojnë CV-në, referenca, dhe një link të website-it tuaj apo online portfolio në icarotrip@gmail.com. Ofrojmë paga konkuruese (shërbime shëndetsore të paguara, leje personale, dhe pushime te paguara). Rroga është e negociushme në bazë të përvojës tuaj.

 Tiranë     Qendra

Dërgo E-mail

 Gianni