Kerkohet 2 programerët iOS

Numri i njoftimit: 32240 | Postuar në: 10.02.2016, 17:31
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Elektronikë, Elektroteknikë

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Jo e rëndësishme

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Italisht

Aftësi kompjuterike : Mirë

Çmimi: 500 € i diskutueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Blihet/Kërkon


Kompania, me bazë në Milano, qe ofron shërbime ne fushën web, per klientë me veprimtari biznesi te madh, te mesem dhe te vogel, brenda dhe jashte Shqipërisë, kërkon te punësoj 2 iOS zhvillues aplikacionesh web, për filialin tonë në Tiranë.
Zhvillimi dhe kualiteti i kryerjes se projekteve bazohet në experienca të sukseshsme italian.
Kërkim: 2 iOS zhvillues aplikacionesh web të përfshihet në ekipin e grafik, zhvilluesit backend dhe programuesit, për të krijuar tri projekte që do të zhvillohen në dy vjet.

Kualifikimet
Njohuri shume te mire IOS / Xcode / objective-C
Njohuri shume te mira ne programim object oriented
Njohuri shume te mira ne lidhje me problemet e perdorimit e memories per aplikacionet celulare
Realizimin aplikacioneve ne appstore
Njohja e procedurave për publikimin e aplikacioneve mobile
Njohja e kuadrit të veçantë për aplikimet në zhvillim
Kompetenca në ndërveprim me kërkesat bazë të dhënash

Përparësi kanë kandidatët të cilët:
E pelqyeshme njohja e C++
Aftësinë për të transformuar aplikacionet ekzistuese Web në pajisje të aplikacioneve mobile
Ekspertiza në transportueshmëri aplikimit celular të gjithë platformat (Android, iOS, Windows)

Ky është një pozicion me kohë/orar të plotë në zyren tonë ne Tiranë. Nuk jemi të interesuar të nën kontraktojmë punë per kompani të tjera lokale.
Kërkojme dikë që është përgjegjës, komunikues i mirë, dhe proaktiv. Të interesuarit te dergojnë CV-në, referenca, dhe një link të website-it tuaj apo online portfolio në icarotrip@gmail.com. Ofrojmë paga konkuruese (shërbime shëndetsore të paguara, leje personale, dhe pushime te paguara). Rroga është e negociushme në bazë të përvojës tuaj.

 Tiranë     Qendra

Dërgo E-mail

 Gianni