Kerkohet 2 Zhvillues Aplikacionesh Web

Numri i njoftimit: 32241 | Postuar në: 10.02.2016, 17:32
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Elektronikë, Elektroteknikë

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Jo e rëndësishme

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Italisht

Aftësi kompjuterike : Mirë

Çmimi: 500 € i diskutueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Blihet/Kërkon


Kompania, me bazë në Milano, qe ofron shërbime ne fushën web, per klientë me veprimtari biznesi te madh, te mesem dhe te vogel, brenda dhe jashte Shqipërisë, kërkon te punësoj 2 zhvillues aplikacionesh web, për filialin tonë në Tiranë.
Zhvillimi dhe kualiteti i kryerjes se projekteve bazohet në experienca të sukseshsme italian.
Kërkim: 2 zhvillues aplikacionesh web të përfshihet në ekipin e grafik, zhvilluesit backend dhe programuesit, për të krijuar tri projekte që do të zhvillohen në dy vjet.

Kualifikimet
Njohje e mirë e gjuhes Angleze dhe Italiane
Të kenë njohuri të mira të PHP / ASP .NET / C#
Të kenë njohuri të mira të Java
Të kenë njohuri të mira të Databaze MySql/Sql
Aftësi shkruarje kodi "të pastër” me komente, dhe kod të projektuar mirë
Të kete njohuri ne zhvillime dhe implementime CMS
Kontribut në të gjitha fazat e zhvillimit të ciklit te jetës se kodit
Të jetë i përgjegjshëm dhe i kujdesshëm për punët që zhvillon

Ky është një pozicion me kohë/orar të plotë në zyren tonë ne Tiranë. Nuk jemi të interesuar të nën kontraktojmë punë per kompani të tjera lokale.
Kërkojme dikë që është përgjegjës, komunikues i mirë, dhe proaktiv. Të interesuarit te dergojnë CV-në, referenca, dhe një link të website-it tuaj apo online portfolio në icarotrip@gmail.com. Ofrojmë paga konkuruese (shërbime shëndetsore të paguara, leje personale, dhe pushime te paguara). Rroga është e negociushme në bazë të përvojës tuaj.

 Tiranë     Qendra

Dërgo E-mail

 Gianni