LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME 29.9 €

Numri i njoftimit: 36707 | Postuar në: 01.03.2016, 10:07
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 30 €

Kategoria CD, DVD, VHS Musik, Filma / Të tjera

Lloji i njoftimit: Shitet


LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME
porosi ne mimoza88@yahoo.com

Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një filozofi e vërtetë, mbi bazën e së cilës u ndërtua Suksesi Personal

Ligji i Suksesit ishte pararendës i librit Mendo dhe Pasurohu nga Napoleon Hill. Hill ishte i njohur për Hulumtimet që ka bërë lidhur me dallimin e milionerëve dhe njerëzve të zakonshëm. Të gjashtëmbëdhjetë Mësimet në këtë libër në mënyrë të përkryer kristalizojnë çdo gjë që ju do të duhet të dini për të pasuar sukses gjatë këtyre kohërav të vështira ekonomike. Shumë nga librat që sot janë në shitje sa I përket vetë-ndihmës I kanë marë konceptet themelore nga ky libër. Sekreti, Fuqia e Mendimit Pozitiv, Milioneri, Ligji I Tërheqjes të gjithë I kanë marrë konceptet bazike nga kjo punë e jashtëzakonshme. Tani ju mund ti merni ato nga burimi. Njëherë që të lexoni këtë libër ju do të kuçtoni se çfarë ju jep disa njerëzve përparësinë të jenë mbi të tjerët. Duke I ndjekur këtë këshilla edhe ju do të jeni në majë. Është koha të ndaloni së menduari si si do të ishe të jeini I pasur dhe të filloni të dini. Ky libër ka ndryshuar shumë jetëra de mund të ndryshojë edhe jetën tuaj!
Dedikuar:
ANDREW CARNEGIE,
që sugjeroi botimin e këtij kursi;
HENRY FORD
i cili u befasua nga ky kurs, që kishte në themel
të tij 16 mësime për arritjen e suksesit, si dhe
Edwin C. BARNES
bashkëpunëtor me Thomas A. Edison-in,
miqësia e ngushtë me të cilin gjatë një
periudhe prej më shumë se pesëmbëdhjetë
vjetësh, e ndihmoi autorin “për të vazhduar”
me analizimin e një larmie të madhe pasojash
dhe humbjesh të përkohshme në këtë kurs.
“Kush tha se nuk mund të bëhet?
Çfarë fitoresh ka arritur në jetën
e tij njeriu, që e bëjnë atë të aftë të
gjykojë të tjerët”?
Napoleon Hill

 Tiranë     Lapraka, Instituti

Dërgo E-mail

 mimoz