Zhvillues .net

Numri i njoftimit: 46842 | Postuar në: 24.05.2017, 23:23
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Inxhinieri, Teknikë

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Jo e rëndësishme

Aftësi kompjuterike : Jo e rëndësishme

Çmimi: 1.000 € i diskutueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Hapësirë pune për zhvillues .net

Ne jemi në kërkim të zhvilluesve me përvojë
të zotë në ndërtimin e aplikacioneve të zbatuar
në teknologji .net (duke përfshirë shërbimet
back-end si dhe homologët e tyre të front-end).

Përgjegjësitë kryesore të pozicionit të punës janë:

1. Zhvillimi i kërkesave të reja në aplikacione
funksional.
2. Hartimi dhe zhvillimi i aplikacioneve të rinj.
3. Koordinimi me pjesën tjetër të ekipit që punon
në shtresa të ndryshme të infrastrukturës.

Si rrjedhoje e këtyre përgjegjësive kërkohet
angazhim i vazhdueshëm me ekipin për zgjidhjen
e përbashkët të problemeve.

Detyrat kryesore të pozicionit të punës janë:

1. Zhvillimi në aplikime funksionale i diagramave të
aplikacioneve dhe rasteve të përdorimit.
2. Dizenjimi, ndërtimi dhe mirëmbajtja e kodit të
ripërdorshëm, të besueshëm dhe efiçent.
3. Sigurimi i performancës, cilësisë dhe reagimit më të
mirë të mundshëm të aplikacioneve që zhvillohen.
4. Identifikimi i pengesave dhe të metave të aplikacioneve
dhe gjetja e zgjidhjes për këto probleme.
5. Ruajtja e cilësisë dhe organizimit të kodit sipas
standardeve bashkëkohore të teknologjive të përdorura.

Kandidatët duhet të kenë njohuri/aftësi të mira në:

1. Teknologjitë .net, me baza të forta të ekosistemit
të framework-ut dhe të gjuhës C#.
2. Teknologjitë client-side që përdoren në zhvillimin
e aplikacioneve web (html, css, Bootstrap, javascript,
JQuery, etj).
3. Teknologjive të bazave të të dhënave (parapëlqehet
njohja e MS SQL).
4. Përdorimin e kodit ekzistues.
5. Riprodhimin e kodit.
6. Testimin e aplikacioneve.
7. Reagim të shpejtë ndaj situatave problematike.
8. Ruajtjen e konfidencialitetit të punës.

Kërkesave të listuara u përgjigjemi me kushte
pune shumë të mira.

Të interesuarit të dërgojnë CV (preferohet
format pdf) në adresën recruits@bwise365.com.

 Tiranë     Qendra

Dërgo E-mail

 Bwise365