Shoqeria “ S&D Invest” sh.a kerkon te punesoje arketare

Numri i njoftimit: 49160 | Postuar në: 23.04.2018, 20:08
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Kontabilitet, Bankare, Ekonomi

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Anglisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: 30.000 Lekë i diskutueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Punonjese Arke
Kualifikime/ Kërkesa:

• Kandidatet duhet te kete eksperience mbi 5 vjet
• Te kene mbaruar me arsimin e larte ne profilin Ekonomik .
• Te njohe programin Alpha platinium.
• Te kete njohuri te mira te programeve baze kompjuterike si paketa Microsoft Office si dhe te programeve Alfa dhe Finance 5.
• Te koordinoje dokumentat ( MA, MP) per levizjet e arkes ne menyre korrekte, sic e kerkon formati.
• Është përgjegjës(e) për këmbimin e parave në valuta të ndryshme;
• Operon dhe është plotësisht i/e përgjegjës(e) për parate e gatshme dhe përkujdeset për limitin ditorë të arkës
• Te menaxhoje dhe mbyll bilancin e arkes cdo dite.


Mundesia per karriere:
Pozicioni ne fjale eshte pozicioni i nje menaxheri ne nivelin baze ne zyren e kontabilitetit. Karriera diktohet nga aftesite dhe motivimi i punonjesit duke krijuar kushte per te kaluar ne hierarki me te larte ne kompani si menaxher financiar.


Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: standart@agikons.com

 Tiranë     Farkë

Dërgo E-mail

 standart