"S&D Invest" sh.a kerkon te punesoje recepsionist&arketar

Numri i njoftimit: 49203 | Postuar në: 23.04.2018, 20:06
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Turizmi dhe Hotelieri

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Anglisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: 35.000 Lekë i diskutueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


"S&D Invest" sh.a kerkon te punesoje recepsionist&arketar ne ambjentet e resortit "Marea" ne Qerret Kavaje

Pergjegjesite
Mbikqyre te gjitha aspektet e recepsionit, ne menyre qe te siguroje kenaqesine e klientit dhe efikasitetin operacional. Recepsionisti duhet te siguroje qe recepsioni dhe te gjithe pjeset operacionale te hotelerise te funksionojn rrjedhshem dhe pa probleme

Detyrat/ Pergjegjesite


 Ndjek proceset e recepsionit, rezervimet, procedurat ditore ne recepsion.
 Krijon zgjidhje per kerkesat e pa parashikuara dhe ankesat e klienteve.
 Siguron qe i gjithë stafi eshte i veshur sipas uniformes korrekte.
 Mbikqyr dhe siguron hyrjen e informacioneve te klienteve sakte.
 Ne bashkepunim me specialistin e marketingut dhe shitjeve eshte ne dijeni te cmimeve, paketa dhe promovimeve aktuale.
 Siguron zbatimin e politikave dhe kushteve te hotelit drejt stafit dhe pushuesve.
 Ndjek te dhe regjistron me korrektesi te gjitha proceset e arketimeve dhe pagesave
 Performon detyra te tjera te kerkuara nga manaxhimi
Kerkesat e punes dhe aftesite:


• Diplome universitare ne manaxhim ,hoteleri turisem.
• Tre ose me shume vite experience ne sherbim klienti, recepsion apo fusha te ngjashme.
• Eksperience e shkelqyer ne sherbim klienti.
• Kerkohet rrjedhshmeri ne gjuhen angleze (e shkruar dhe e folur).
• Preferohet kantidat me eksperience ne sistem reservimi online per hotelin.
• Aftesi te shkelqyera organizative, nderpersonale dhe administrative.
• Aftesi ne paketat MS Office.
• Zotesi per tu perqendruar ne nevojat e klientit, aftesi per te qendruar i qete dhe i sjellshem gjate gjithe kohes

 Kavajë     Kavajë

Dërgo E-mail

 standart