Tirane, kerkohet Ekonomist per "Bougainville Bay Hote

Numri i njoftimit: 49286 | Postuar në: 23.04.2018, 19:19
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Turizmi dhe Hotelieri

Gjinia : Mashkull

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Anglisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: 100.000 Lekë i diskutueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Të jetë përgjegjës për të gjitha aspektet e menaxhimit financiar dhe fiskal të operacioneve të kompanisë.
Të sigurojë udhëheqje dhe koordinim në përpjekjet administrative, planifikimin e biznesit, kontabilitetit dhe buxhetimit të kompanisë


Detyrat/ Pergjegjesite

Ø Planifikon, organizon, kontrollon, dhe vlerëson punën e personelit të finances. Përcakton kërkesat e performancës dhe objektivat e zhvillimit personal.
Ø Harton, zbaton dhe monitoron planet e punës për të arritur qëllimet dhe objektivat.
Ø Menaxhon likujditetet, llogaritë e pagesave dhe arketimeve.
Ø Pergatit listënpagesen dhe ben kontabilizimin e tyre.
Ø Menaxhon dhe merr pjesë në sigurimin e operacioneve të kontabilitetit ne sistemin kompjuterike.
Ø Merr pjese ne prokurimin dhe miratimin e blerjeve.
Ø Krijon dhe mirëmban procedurat e kontrollit të brendshëm dhe siguron që standardet e kontabilitetit janë përmbushur.
Ø Përgatit zbaton dhe kontrollon buxhetin e kompanisë.
Ø Drejton përgatitjen e raporteve financiare, të tilla si deklaratat e të ardhurave, bilancet, dhe analiza e të ardhurave ose të shpenzimeve të ardhshme, që përmbledhin dhe parashikimin e gjendjes financiare të organizatës. Përgatit raporte të veçanta që kërkohen nga autoritetet rregullative.
Ø Mbikëqyrë investimin e fondeve, menaxhon rreziqet që lidhen, mbikëqyre aktivitetet e menaxhimit të parave të gatshme, ekzekuton strategji kapitale për të mbështetur zgjerimin e firmës.
Ø Mbikëqyr të gjitha funksionet të Raportimit Financiar të kompanisë, duke përfshirë ndërveprimin me auditorët dhe përgatitjen e Raportit Gjithëpërfshirës vjetore financiare të kompanisë.


Kualifikime/ Kërkesa:

Te kete mbaruar Arsimin e Larte ne Fakultetin e Ekonomise dega Fianance
Te kete ekpsperience pune mbi 5 vjet.
Te njohe programet baze te paketes Microsoft Office, Finance 5 dhe Alfa
Te njohe shume mire dokumentacionit financiar si dhe legjislacionit ne lidhje me fushen perkatese.
Te kete njohuri te mira te Gjuhes Angleze
Te kete kapacitete te zgjidhjes se problemeve me pergjegjesi dhe efektivitet.

PREFEROHEN PERSONA QE KANE PUNUAR OSE NJOHIN SEKTORIN E TURIZMIT. GJATE SEZONIT TE VERES POSTI I PUNES TRANSFEROHET NE SARANDE, NDERSA PJESEN TJETER TE VITIT QENDRON NE TIRANE


Tel. : (+355) 4 883 000 4

Cel. : 0672064402

E-maii: standart@agikons.com

 Sarandë     Sarandë

Dërgo E-mail

 standart