Restaurant - Piceri në Zvicër

Numri i njoftimit: 49298 | Postuar në: 17.11.2016, 09:41
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Turizmi dhe Hotelieri

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Të tjera

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Gjuhë të tjera

Aftësi kompjuterike : Jo e rëndësishme

Çmimi: 3.000 €

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Restaurant-Piezzeria në Zvicër tani duan të punojnë me fëmijët.Ofrojme, kontratë të rregullt për kohë të pacaktuar me bordin dhe akomodim .Të hulumtimi ka për qëllim të dyja gjinitë. Do të merren në konsideratë vetëm kandidatët të cilët dërgojnë një të rinisë ose bord punë.
Interesuar na dërgoni kurrikulën tuaj.

 Malësi e Madhe     Qendër Malësi e Madhe

Dërgo E-mail

 Alexander