Kerkoj Menaxher Eventesh per Hotel

Numri i njoftimit: 55778 | Postuar në: 24.05.2017, 13:24
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Turizmi dhe Hotelieri

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Anglisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: 1 Lekë

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Pershkrimi i punes:
Manaxheri i sherbimeve dhe eventeve eshte pergjegjes per punesimin, organizimin, trajnimin dhe mbikëqyrjen e personelit te sherbimit si dhe per organizimin e eventeve nga ideja deri ne realizimin.
Pozicioni i punes ndahet ne 8 muaj pune ne zyrat ne Tirane, 4 muaj pune ne Hotel Sarande.
Detyrat dhe Pergjegjesite:
• Ne bashkepunim me specialistin e marketingut dhe shitjeve krijon dhe implementon paketa/sherbime komplimentare. Krijon dhe implementon paketa/sherbime me pagese.
• Kordinim te te gjitha sherbimeve te resortit midis: recepsion, pastrim, restorant, bar.
• Organizon dhe ben kontroll te te gjitha sherbimeve qe resorti ofron.
• Kerkon tregun per indetifikimin e raste per evente.
• Krijon propozime te detajuara eventesh: afatet kohore, objektet, furnizuesit, detyrimet ligjore, personelit dhe buxheti.
• Drejton kordinimin e eventeve te miratuar nga krijimi deri tek implementimi i eventit.
• Performon detyra te tjera te kerkuara nga manaxhimi.
Kerkesat e punes dhe aftesite
• Pese ose me shume vite eksperience ne industrine e hotelerise. Prioritet kantidatet me experience ne planifikimin e eventeve ne hotel.
• Aftesi ne paketat Ms office.
• Kerkohet rrjedhshmeri ne gjuhen angleze (e shkruar dhe e folur)
• Aftesi te shkelqyera supervizimi dhe manaxhimi.
• Eksperience ne sherbim klienti.
• Zotesi per tu perqendruar ne nevojat e klientit, aftesi per te qendruar i qete dhe i sjellshem gjate gjithe kohes.

Te interesuarit mund te dergojne email me cv e tyre ne : marketing@bougainvillebay.com
Adresa: Rruga Kodra e Diellit
Rrethi: Tiranë
Shteti: Shqipëri

 Tiranë     Farkë

Dërgo E-mail

 S&D Invest Sh.a >(Ndërmarrje)