Kerkoj specialist Marketingu dhe Shitjesh per Hotel

Numri i njoftimit: 55779 | Postuar në: 24.05.2017, 13:24
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Turizmi dhe Hotelieri

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: B

Njohja e gjuhëve: Jo e rëndësishme

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: 1 Lekë

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Pershkrimi i punes:
Pergjegjes per zhvillimin dhe implemetimin e nje plani strategjik shitjeje e cila rrit te ardhurat e hotelit. Strategjija perfshine: market miks, cmimet dhe shitjet online dhe ato direkte.

Pozicioni i pune ndahet ne 8 muaj pune ne zyrat ne Tirane, 4 muaj pune ne Hotel Sarande.

Detyrat dhe Pergjegjesite:

• Punon me manaxherin e pergjithshem per zbatimin e strategjise se marketing dhe shitjes.
• Krijon dhe miremban marredhenie biznesi me kompani te ndryshme: agjensi turistike, OTA, linja ajrore, kompani fitimprurese.
• Observim i tregut te Sarandes, identifikimi i “trend”, dhe monitorim te konkurrences pergjate sezonit.
• Reklamon paketat/sherbimet te krijuara nga Menaxheri i sherbimit.
• Mbledh te dhena mbi klientet, konkurencen dhe mbi tregun, bashkon keto informacione ne raporte dhe prezantime.
• Performon detyra te tjera te kerkuara nga manaxheri.
Kualifikimet:
• Diplome Universitare ne Marketing apo fusha te ngjashme.
• Minimalisht dy vite experience ne industrine e hotelerise, perparesi u jepet kantidateve qe kane pervoje shtese ne reklamimin apo marketing te nje prone.
• Njohuri mbi metodat e mbledhjes se te dhenave (sondazhe, fokus grupe, kerkim online), search engines, web analytics.
• Njohuri dhe eksperience reklamimi ne OTA dhe mediat sociale.
• Kerkohet rrjedhshmeri ne gjuhen angleze (e shkruar dhe e folur).
• Njohuri te shkelqyera ne paketat MS Office.

Te interesuarit mund te dergojne email me cv e tyre ne : marketing@bougainvillebay.com
Adresa: Rruga Kodra e Diellit
Rrethi: Tiranë
Shteti: Shqipëri

 Tiranë     Farkë

Dërgo E-mail

 S&D Invest Sh.a >(Ndërmarrje)