Kerkoj Arketare / Recepsioniste Marea Resort Kavaje

Numri i njoftimit: 55780 | Postuar në: 24.05.2017, 13:24
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Turizmi dhe Hotelieri

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Anglisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: 1 Lekë

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Kompania "S&D Invest " sh.a, Tirane, ofron vend pune ne pozicionin e Arketar/e-Recepsionist/e prane Marea Resort , Golem , Kavaje

Per detyren e Arketarit :

Kandidati per kete vend pune duhet te plotesoj kriteret e meposhtme:

- Preferohet diplome universitare ne nje nga deget : Finance, Manaxhim, komunikim apo Hoteleri turisem
- Te kete eksperience pune minimumi 2 vite.
- Te zoteroje shume mire Microsoft Office
- Te njohe mire gjuhen italiane dhe angleze.
- Te kete aftesi shume te mira komunikuese, te jete e perkushtuar ne pune dhe te kete aftesi te punoje ne grup
– I orientuar per te ndjekur problemet dhe cuar drejt zgjidhjes perfundimtare
-Te kete njohuri te mira te programit Alpha Business

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

- Përgatitë raportin ditor të arkës.
-Harton faturen tatimore per klientet
-Rregjistron arketimin e klienteve ne paisjen fiskale
-Rregjistron veprimet ditore në arkë (MA & MP).
- Regjistron transaksionet ditore të arkës në softuer.
- Kompleton raportet e arkës me detaje të nevojshme.
- Kryen detyra tjera të caktuara nga Mbikëqyrësit.
- Për punën e sektorit harton raporte të rregullta dhe periodike.
-Për kryerjen e detyrave dhe përgjegjësive i përgjigjet dhe i raporton Mbikëqyrësit.

Per detyren e Recepsionistit :

Pershkrimi i punes:
Ofron sherbim mikeprites per klientet, duke kontribuar ne nje eksperience te shkelqyer nga momenti i check-in deri ne check-out.

Detyrat dhe pergjegjesite:
• Demostron nje nivel te larte sherbimi per klientet ne cdo kohe.
• Demostron njohuri per kategorine e dhomave te hotelit/cmimet/paketat/promocionet si dhe njohuri per produkte te pergjithshme te hotelit.
• Aplikon politikat e hotelit, termat dhe kushtet ndaj klientit.
• Perdor procedurat e duhura ne lidhje me pranimin e monedhave te huaja, kartave te kreditit dhe parave ne baze te politikave te hotelit.
• Performon detyra te tjera te kerkuara nga manaxhimi

Kerkesat e punes dhe aftesite:
• Kerkohet rrjedhshmeri ne gjuhen angleze (e shkruar dhe e folur).
• Etik e shkelqyer ne komunikimin ne telefon dhe aftesi per tu fokusuar nga nderprerjet e shpeshta.
• Aftesi te shkelqyera ne kujdesin e klientit.
• Duhet te jete fleksibel dhe e afte te punoj nen presjon.
• Njohuri bazike te paketes MS Office.
• Zotesi per tu perqendruar ne nevojat e klientit, aftesi per te qendruar i qete dhe i sjellshem gjate gjithe kohes.
Te intreresuarit te dergojne Cv e tyre ne adresen : fom@bougainvillebay.com

 Kavajë     Golem

Dërgo E-mail

 S&D Invest Sh.a >(Ndërmarrje)