Mundësi punësimi Arkitekt në "Vitru+ architects"

Numri i njoftimit: 55782 | Postuar në: 10.03.2017, 12:33
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Ndërtimi, Arkitekturë

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Jo e rëndësishme

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: 40.000 Lekë i diskutueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Me qira / Shkëmbim i mundshëm


Vitru+ architects është një studio e re kreative Arkitekture e specializuar në fushën e projektimit, që tenton të sjellë një tendencë ndryshe në fushën e arkitekturës dhe dizajnit.

Kërkojmë të punësojmë:

Arkitekt/e që duhet të plotësojë kriteret e mëposhtëme:


- Diplomë Arkitekture ose në ndjekje.

- Preferohet eksperiencë pune.
- Të ketë aftësi të mira analitike.
Të ketë aftësi të punojë në grup dhe komunikim të mirë.

- Të ketë njohuri të mira në zbatim.

- Të ketë aftësi të mira për të projektuar dhe detajuar projekte ndërtesash si:
rezidenca, komplekse pallate, hotele, hapësira publike etj.

- Të zotërojë të paktën një nga gjuhët Anglisht/Italisht.

- Të ketë njohuri të mira në programet si mëposhtë:

AutoCad 2D/3D
Photoshop
Excel + Microsoft Office


Të gjithë të interesuarit që plotësojnë kriteret e mësipërme të aplikojnë duke
dërguar me email CV & Portofol Punimesh* (PDF) në adresën info@vitruplus.com .


- Afati I aplikimit zgjat deri në datën 20.03.2017

- Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen
- *Portofoli i punimeve nuk duhet të jetë më i madh se 15mb, dhe duhet të
përmbajë detajime teknike projektesh, planimetri, fasada, prerje dhe imazhe ilustruese.Të gjithë të interesuarit që plotësojnë kriteret e mësipërme të aplikojnë duke
dërguar me email CV & Portofol Punimesh* (PDF) në adresën info@vitruplus.com .

JU FALEMINDERIT

 Tiranë     Qendra

Dërgo E-mail

 Olgert Maxhe