FINANCA 5.0 + KONTABILITETI PRAKTIK

Numri i njoftimit: 56126 | Postuar në: 02.04.2017, 01:47
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 10.000 Lekë i diskutueshëm

Kategoria Kompjutera / Të tjera

Lloji i njoftimit: Shitet


KURS => KONTABILITETI NE PRAKTIKE + PROGRAMIN FINANCA 5.0

KURSI ZHVILLOHET ME DOKUMENTA REALE TE SUBJEKTIT Sh.p.k
__________________________________________________ _____
1-Akt themelimi
2-Hua Bankare
3-Blerje & shitje
4-Arka & Banka
5-Inventari
6-Libri i madh
7-Shtimin & largimin e Ortakeve nga Subjekti
8-Bilanci i konsoliduar
9-Pasq .Amortizimit
10-Pasq. Tardhurave dhe shpenzimeve
11-Pasq. Bilancit kontabel
12-Pasq. Csh-Flow
13-Pasq. Kapitalit
14-Auditimi i pasqyrave financiare dhe zbulimi i mashtrimit kontabel
15-Ligjeslacioni "Ekonomiko-Juridik" & "SKK"
16-Etj
__________________________________________________ __________
=>Modulet e programit Financa 5.0 Ku aplikohet kontabiliteti
___________________________
➡. Moduli 1 : - Inventari
➡. Moduli 2 : - Blerje
➡. Moduli 3 : - Shitje
➡. Moduli 4 : - Arka
➡. Moduli 5 : - Banka
➡. Moduli 6 : - Libri i madh
➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡
. Informacion rreth kursit:
________________
➡. Kursi zhvillohet me programin Financë 5.0
➡. Kohëzgjatja e kursit si Periudhe kohe është 2 javë.
➡. Zhvillohen 10 Seanca kurs ne total.
➡. Kohezgjatja e nje seance eshte 90 minuta.
➡. Kursi zhvillohet ne grup ose individual.
________________________________
➡. Në përfundim të kursit:
________________________________
=> Ne perfundim te kursit secili kursant është në gjendje të përdorë programin Financë 5 në mënyrë të pavarur dhe i gatshëm për tregun.
_________________________
=> Ju paisim me Certifikat
=>Ju paisim me CD e programin Financa 5.0
=> Ju paisim me Faturet e Biznesit ne format Libri/ Manual.
=> Pasq. Financiare format Ecxel.
________________________________
==> Jemi te licensuar ,MAS,MMSRS,QKR,QKL, Etj
__________________________________

=> Kursi kushton 10,00 ALL / TOTAL


=>KONTAKT
Tel: 069 44 14 161

 Tiranë     Qendra

Dërgo E-mail

 Qendra e Arsimit & Karrieres