* punësuar në restorant-pritje në Austri

Numri i njoftimit: 59698 | Postuar në: 17.05.2017, 17:43
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 2.000 €

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Hotelieri, Mikpritje / Restorant

Lloji i njoftimit: Blihet/Kërkon


Mercure Hotel kërkon shërbimet e një Recepsionist përvojë për vendosje të menjëhershme të punës.
Ne duhet të punësojë shërbimet e një menaxher pritësi i cili do shërben vizitorët me përshëndetje, përshëndetur, dhe drejtimin e tyre në mënyrën e duhur; Njoftimi Personal i ardhjes së vizitorëve shoqërisë; Ajo mban sistemin e sigurisë dhe të telekomunikacionit.
Detyrat Receptionist punës:
Ajo mirëpret vizitorët në përshëndetja e tyre personalisht ose në telefon; përgjigjet apo kërkesa e referencës.
Ajo drejton vizitorët për të mbajtur të punësuar dhe përmbledhje të madhe; duke i dhënë udhëzime.
Ajo mban procedurat e mëposhtme të sigurisë; Bordi i Monitorimit gazeta; shënjat.
Ajo mban sistemin e telekomunikacionit ndjekur udhëzimet e prodhuesit për telefon në shtëpi dhe tastierë tuaj.

 Tiranë     Selita, Tirana e Re

Dërgo E-mail

 daniele