Kerkohet arkitekt/arkitekte interier design

Numri i njoftimit: 72321 | Postuar në: 31.03.2018, 12:40
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Ndërtimi, Arkitekturë

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Anglisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: I negociueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Shoqeria "Hendi-Mobili shpk" me eksperiencë 15-vjecare në eksportimin/importimin dhe tregtimin e mobiljeve italiane kërkon te punësoie Arkitekt/Arkitekte per projektime interieri.

Kriteret e pranimit:
-Të ketë përfunduar studimet e larta, dega Arkitekturë
-Të ilustrojë punime të kryera nga vetë kandidati
-Të njohë shumë mirë programet AutoCad 2D, 3DSMax, Photoshop, etj
-Të jetë modelues/e i/e mirë në Sketchup,
-Të njohë shumë mirë programe renderimi interieri
-Të ketë aftësi të mira analitike
-Te ketë aftësi të mirë komunikuese
-Të jetë njohës i mirë i gjuhës angleze (dhe italiane)

Disiplina e punes:
-Përgatitja planimetrive, renderave, detajeve në përputhje me kriteret e projektit dhe kërkesat e klientit
-Ndjekja e kërkesave të klientit.
-Detyra të tjera që i ngarkohen.

Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km 7 (rruga dytesore, prane Hotel Real-Park)

Të interesuarit, mund të dërgojnë CV dhe portofolin e tyre e punëve të tyre në adresën e e-maili: hendi.mobili@yahoo.com

 Tiranë     Kashar

Dërgo E-mail

 Hendi-Mobili >(Ndërmarrje)