Ofrojm kurse profesionale...

Numri i njoftimit: 8540 | Postuar në: 05.04.2014, 16:52
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 1.500 Lekë

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Arsimim dhe edukim / Kolegje dhe universitete private

Lloji i njoftimit: Shitet / Shkëmbim i mundshëm


Të mësosh kurrë nuk është vonë...

Institucioni Arsimor "Time Center" hap dyert për të gjithë nxënësit dhe studentët që duan të mësojnë dhe të eksplorojnë në botën e madhe të Dijes.

Të mësosh kurrë nuk është vonë..., kjo është motoja e institucionit tonë.

Me ambjentet më moderne, me metodat më profesionale, me një staf prestigjoz dhe të kualifikuar, bashkuar me çmimet më të arsyeshme në treg, për të gjithë të interesuarit Institucioni Arsimor "Time Center" ofron kurse dhe përgatitje profesionale në:

I. Mësimin e Gjuhëve të Huaja:

1. Anglisht (Headway Third edition, Matrix)
2. Frengjisht (Campus, Adosphere)
3. Gjermanisht (Moment Mal, Schritte)
4. Italisht (Progetto Italiano Junior)
5. Spanjisht, Turqisht, Greqisht, Shqip (* për të huajt).

Zhvillimi: 2 x javë = 90 minuta.
Për të gjitha nivelet duke filluar nga 1500 lekë në muaj, (8 seanca).

II. Mësimin e Programeve të Kompjuterit:
1. Programet Profesionale Bazë (Formim bazë, Microsoft Windows, Microsoft Office, Typing Master, Internet, etj)
Zhvillimi: 6 x javë = 90 minuta.
Paketa e plotë 30 seanca - 4500 lekë.

2. Programet Profesionale Grafikë Design (Formim i përgjithshëm, Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator, Corel Draw, Principet e Dizenjimit).
Zhvillimi: 6 x javë = 90 minuta.
Paketa e plotë 30 seanca - 9000 lekë.

3. Programet Inxhinierike,
4. Programet Ekonomike.

III. Kurse përgatitore për mësimin e Programeve të Maturës Shtetërore:

1. Provimet e detyrueshme.
2. Gjuhët e huaja.
3. Lëndët me zgjedhje.

IV. Përgatitje për Testet Ndërkombëtare:
1. TOEFL
2. SAT
3. IELTS
4. CELI...etj.

V. Ofrojmë mundësinë e studimit dhe përgatitjes në programet shkollore për të gjithë fëmijët nga klasa 1 deri në klasën e 5 fillore.

VI. Kurse profesionale të prezantimit në publik me formatet e "Public Speaking" dhe "Townhall Meeting". (Mundësi Çertifikimi të Njohur Ndërkombëtarisht nga Trinity College London, nëpërmjet provimeve të të folurit GESE, SEW).

VII. Kurse përgatitore në pikturë dhe mësimin e veglave muzikore (përgatitje e përgjithshme, violinë, piano, kitarë, etj).

VIII. Ofrojmë kurse verore për të gjitha moshat.

IX. Ofrojmë seanca bashkëbisedimi me pedagogë të huaj.

Këto e shumë të tjera do t'i gjeni vetëm në Institucionin Arsimor Profesional "Time Center".

Në fund të të gjitha nivele ju do të pajiseni me Çertifikatë dhe Diplomë të Miratuar nga Ministria e Arsimit.

Për më shumë informacion mund të kontaktoni me Zyrën e Informacionit pranë Institucionit tonë,
cel: 069 86 85 731.
e-mail:infotimecenter@gmail.com
facebook: https:
Ju mirëpresim!!!
Faleminderit!!!

 Tiranë

Dërgo E-mail

 Time Center >(Ndërmarrje)