Sherbime Kontabilitetit

Numri i njoftimit: 9066 | Postuar në: 03.05.2014, 23:28
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: I negociueshëm

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Shërbime administrative / Kontabiliteti

Lloji i njoftimit: Shitet


Me një sistem taksash që në Shqiperi evoluon / përmirësohet vazhdimisht, manaxhimi efektiv i çështjeve të taksave është një sfidë në rritje por edhe esenciale për biznesin tuaj si dhe për planifikimin financiar personal. Në këtë mjedis ne mund t'ju ndihmojmë ju ose biznesin tuaj të kurseni kohë dhe para si dhe të reduktoni ekspozimin ndaj riskut duke ju ofruar sherbimet e meposhtme:

KONSULENCË FISKALE/LIGJORE

• Asistencë për regjistrimin apo çregjistrimin e aktivitetit pranë organeve tatimore.

• Informacion mbi lehtesirat fiskale ne varësi të aktivitetit të ushtruar.

• Konsulencë fiskale.

• Konsulencë ligjore (sipas legjislacionit tatimor në fuqi).

SHËRBIME PËR BIZNESIN

• Përpunimi i Faturave të Blerjeve dhe Faturave të Shitjeve.

• Përgatitja dhe deklarimi i Librave të Blerjeve dhe të Shitjeve.

• Pergatitja dhe deklarimi i formularit (FDP-se) te TVSH-se,

• Pergatitja dhe deklarimi i formularit te (FDP-te) te Sig. Shoq. dhe TAP

• Përgatitja e Pasqyrave Financiare mujore dhe vjetore dhe deklarimi (bilanci vjetor).

• Marrëveshjet për eliminimin e taksave të dyfishta;

• Përpunimi i dokumentacionit për përllogaritjen e Tatimit mbi Fitimin.

• Asistence per proceduren e faturave te huaja dhe mbajtjen e tatimit ne burim.

• Asistencë në zyrat e organeve tatimore dhe doganore ne ndjekjen e zhdoganimeve.

• Dokumentacionin e plotë për personelin në përputhje me formatet e kërkuara.

SHËRBIME PËR INDIVIDIN

• Përpunimi dhe deklarimi i të Ardhurave Personale dhe Taksave.

• Asistencë në zyrat e organeve tatimore.

Ne kerkojme bashkepunimin tuaj dhe ju garantojme saktesi, korrektese dhe profesionalizem ne saje te eksperiences ne fusha te ndryshme te ekonomise.

Shenim: Te gjitha deklarimet behen nen supervision te Kontablit te Miratuar

Tel. : 069 53 76 522

 Tiranë

Dërgo E-mail

 Studio Kontabilitetit