Promovo

Premium Njoftime

Dukshmëri maksimale dhe shtrirje më të mirë të njoftimit tuaj. Nëpërmjet paraqitjes së sektorit premium njoftimi juaj do të jetë veçanarisht i njohur, dhe kështu fitoni më shumë vizitorë dhe përgjigje. Njoftimet ekskluzive në pozitë të privilegjuar në të gjitha faqet për kërkim, ku mijëra herë është parë nga ana e përdoruesve.

Si mund që njoftimin tim ta aktivizoj si njoftim Premium?

Shërbimi është shumë i thjeshtë. Nëse ju e keni regjistruar njoftimin tuaj, hapeni atë dhe klikoni në linkun “ Promovo” ikonën yll dhe ndiqni udhëzimet. Për përdorues të regjistruar është akoma më e thjeshtë. Të gjitha njoftimet munden thjesht të aktivizohen në fushën tuaj të identifikimit.

Pse nuk shfaqet njoftimi im Premium?

Të gjithë njoftimet premium janë të vendosur në anën e djathtë të faqes dhe shfaqen me rotacion kur vizitori do të zgjedhë disa nga kriteret e mëposhtme për kërkim: rajoni ku është regjistruar njoftimi, kategorinë në të cilën ai përket, fjala kyçe që e përmban titulli i njoftimit tuaj.

Sa gjatë njoftimet mbeten në fushën Premium?

Njoftimi juaj do të mbetet në fushën premium 14 ditë. Në fund të kësaj periudhe dotë merrni e-mail që do t’iu informojë për kalimin e afatit, dhe nëqoftëse dëshironi, ju mundeni shërbimin ta aktivizoni përsëri për 14 ditët e ardhshme. Pas mbarimit të periudhës njoftimi vazhdon të shpallet, por si një njoftim falas.

Sa kushton njofimi në fushën Premium?

Çmimi për shpalljen në “ Sektorin Premium” është -FALAS-

Si mund të paguaj?

Pagesa me kartë debiti është mënyra më e përshtatshme për të paguar pa ndonjë rrezik për ju, ose paguajni me transfer bankare ( fletëpagesën ).

 

 

Emri Juaj:
E-mail Juaj:
Subjekti
Telefoni Juaj
Teksti i Mesazhit