26 Sht
09:35
200.000 Lekë

Tiranë > Lapraka, Instituti

Kontaktet e biznesi

25 Qer
14:45
5.000 €

Tiranë > Rr. Xhanfize Keko, Q. Spitalore

Pajisje për Dyqane

07 Qer
14:48
10 Pri
01:08
I negociueshëm

Durrës > Durrës

Të tjera

12 Mar
18:42
23 Shk
19:45
110.000 €

Durrës > Durrës

Të tjera

22 Tet
12:29
16 Tet
22:57
1 Lekë

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Pajisje për Dyqane

05 Tet
16:21
250 €

Tiranë > Babrruja, Kinostudio

Pajisje për Dyqane

12 Sht
15:16
12.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Prodhim dhe pajisje industriale

11 Krr
00:50
09 Krr
18:17
1.200 Lekë

Tiranë > Selvia, Medreseja

Pajisje për Dyqane

09 Krr
18:16
1.150 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

Pajisje për Dyqane

26 Qer
18:41
26 Qer
18:06
300 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

Pajisje për Dyqane

09 Qer
16:01
31 Maj
00:40
16 Lekë

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Kontaktet e biznesi

29 Maj
17:13
23 Maj
13:16
2.000 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Pajisje të sigurie

09 Maj
20:14
29 Pri
09:52
1.500 €

Tiranë > Prezë

Pajisje për ndërtim

01 Pri
12:48
30 Mar
12:36
28 Mar
11:04
7.000 €

Tiranë > Vorë

Makineri industriale

28 Mar
11:02
12.000 €

Tiranë > Vorë

Makineri industriale

28 Mar
11:00
28 Mar
10:56
28 Mar
10:50
1.500 €

Tiranë > Vorë

Makineri industriale

28 Mar
10:48
28 Mar
10:47
28 Mar
10:42
25 Mar
15:07
I negociueshëm

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Industria Plastike

21 Mar
10:35
16 Mar
15:47
25.000 Lekë

Durrës > Durrës

Vegla mjete profesionale

04 Mar
09:49
7.500 €

Elbasan > Elbasan

Të tjera

26 Shk
15:16
26 Shk
06:24
23 Shk
17:48
25 Jan
20:21
1.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Pajisje për Dyqane

10 Dhj
17:54
10 Dhj
17:53
Faqja 1 nga 17