18 Dhj
13:01
11 Dhj
21:47
I negociueshëm

Tiranë

Të tjera

08 Mar
12:03
01 Mar
16:59
I negociueshëm
25 Jan
21:55
21 Jan
14:17
16 Jan
20:53
8.900 Lekë

Elbasan

Të tjera

07 Jan
21:06
07 Nën
23:27
I negociueshëm
05 Sht
08:58
02 Sht
10:15
02 Krr
19:01
04 Shk
00:11
I negociueshëm

Tiranë

Kopështe

02 Shk
10:31
5.000 Lekë

Tiranë

Të tjera

31 Jan
23:14
33.000 €

Ndërmarrje

Tepelenë

Lodra dhe lojra

29 Jan
14:06
16 Jan
22:39
18 Tet
23:00
Faqja 2 nga 2