24 Shk
22:40
30 €

Tiranë > Ish Fusha e Aviacionit

Tavolina dhe karrige / Karrige

11 Maj
20:47
150 Lekë

Tiranë > Ish Fusha e Aviacionit

Dhoma fjetje / Dhoma fjetje komplete

13 Pri
13:20
4.000 Lekë

Tiranë > Ish Fusha e Aviacionit

Tavolina dhe karrige / Tavolina dhe Karrige

13 Pri
13:20
16.000 Lekë

Tiranë > Ish Fusha e Aviacionit

Dhoma fjetje / Krevate