27 Maj
15:31
1.000 €

Tiranë > Rr. Xhanfize Keko, Q. Spitalore

Kontaktet e biznesi

25 Maj
09:24
15 Maj
19:32
15 Maj
14:15
I negociueshëm

Tiranë > Qyteti Studenti

Makineri industriale

15 Maj
14:12
I negociueshëm

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Makineri industriale

12 Maj
08:29
11 Maj
09:00
15.000.000 Lekë
04 Maj
10:27
27 Pri
17:24
27 Pri
17:18
26 Pri
13:17
300 €

Tiranë > Lapraka, Instituti

Industria Tekstili

14 Pri
09:56
10 Pri
11:28
06 Pri
14:41
8.000 €

Ndërmarrje

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Makineri industriale

04 Pri
23:36
3.000 €

Shkodër > Shkodër

Pajisje për Dyqane

31 Mar
17:03
31 Mar
16:53
35.000 Lekë

Durrës > Durrës

Pajisje për Dyqane

27 Mar
19:57
80.000 Lekë

Durrës > Durrës

Ushqim, Gatim, Gastronomi

27 Mar
17:35
11.000 €

Ndërmarrje

Korçë > Korçë

Paketim dhe amballazhim

24 Mar
16:08
70.000 Lekë
16 Mar
16:34
16 Mar
16:18
8.000 €

Tiranë > Qyteti Studenti

Kontaktet e biznesi

12 Mar
19:31
11 Mar
22:14
1.000 Lekë

Ndërmarrje

Lezhë > Balldre

Të tjera

11 Mar
22:03
11 Mar
09:17
200.000 Lekë

Sarandë > Sarandë

Pajisje për Dyqane

06 Mar
19:23
04 Mar
21:53
3.000 €

Kavajë > Kavajë

Pajisje për Dyqane

02 Mar
15:00
26 Shk
21:21
26 Shk
19:15
26 Shk
10:46
I negociueshëm

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Pajisje për Dyqane

25 Shk
18:48
21 Shk
20:37
20 Shk
20:38
19 Shk
15:13
4.000 €

Pukë > Fushë-Arrëzë

Të tjera

16 Shk
09:16
20.000 Lekë

Tiranë > Qendra

Pajisje për Butik

13 Shk
20:02
500.000 €
02 Shk
19:36
3.490 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Pajisje mjekësore

02 Shk
19:04
20.000 Lekë

Shkodër > Shkodër

Ushqim, Gatim, Gastronomi

01 Shk
18:48
01 Shk
17:05
31 Jan
20:24
Faqja 3 nga 17