12 Sht
15:16
12.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Prodhim dhe pajisje industriale

25 Jan
20:21
1.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Pajisje për Dyqane

10 Krr
23:44
35.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Vegla mjete profesionale

06 Pri
14:41
8.000 €

Ndërmarrje

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Makineri industriale

26 Shk
10:46
I negociueshëm

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Pajisje për Dyqane

02 Shk
19:36
3.490 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Pajisje mjekësore

24 Jan
17:41
1.500 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Ushqim, Gatim, Gastronomi

22 Sht
12:52
15.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Fotokopjim dhe Shtypje / Letra

18 Maj
09:48
25.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Makineri industriale

25 Jan
00:26
50 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Ushqim, Gatim, Gastronomi

12 Jan
14:05
100.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Pajisje për Dyqane

05 Dhj
19:15
100.000 Lekë

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Pajisje për Dyqane

25 Nën
11:58
480 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Aparate energjike diellore

27 Sht
10:40
15.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Vegla mjete profesionale