22 Sht
12:52
15.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Fotokopjim dhe Shtypje / Letra

08 Sht
23:41
30 Gsh
05:48
I negociueshëm

Durrës > Durrës

Të tjera

30 Krr
10:07
18 Krr
16:27
45.000 €

Elbasan > Bradashesh

Të tjera

13 Krr
12:11
220.000 Lekë

Krujë > Krujë

Pajisje për Dyqane

13 Krr
11:30
6.500 Lekë

Tiranë > Qendra

Pajisje për Dyqane

30 Qer
21:57
500 €

Mat > Burrel

Të tjera

19 Qer
19:31
18 Qer
17:13
I negociueshëm

Krujë > Nikël

Të tjera

14 Qer
20:51
02 Qer
10:47
31 Maj
13:58
300 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Vegla mjete profesionale

31 Maj
13:58
31 Maj
13:57
340 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Ushqim, Gatim, Gastronomi

28 Maj
18:07
654.574.687 €

Ndërmarrje

Vlorë > Vlorë

Prodhim dhe pajisje industriale

26 Maj
20:47
300 €

Tiranë > Qyteti Studenti

Ushqim, Gatim, Gastronomi

26 Maj
20:17
4.000 Lekë

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Pajisje për Dyqane

26 Maj
19:55
26 Maj
01:06
25 Maj
18:46
1.000 €

Tiranë > Kashar

Pajisje për Butik

23 Maj
21:01
2.500 €

Sarandë > Sarandë

Pajisje për ndërtim

18 Maj
19:48
18 Maj
09:48
25.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Makineri industriale

15 Maj
22:47
13 Maj
20:38
300 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Vegla mjete profesionale

11 Maj
11:22
10.000 €

Tiranë > Ish Fusha e Aviacionit

Të tjera

09 Maj
13:35
04 Maj
21:48
30 Pri
18:52
30.000 Lekë

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Pajisje për Dyqane

30 Pri
17:51
27 Pri
10:01
26 Pri
18:00
19 Pri
12:09
2.500 €

Tiranë > Qyteti Studenti

Pajisje për Dyqane

17 Pri
14:46
195.000 Lekë
Faqja 5 nga 17