29 Jan
10:22
600 Lekë

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Pajisjet dhe materialet për pastrim

29 Jan
09:41
26 Jan
07:36
3.000 Lekë

Tiranë > Kamëz

Veprimtari zanati

24 Jan
17:41
1.500 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Ushqim, Gatim, Gastronomi

19 Jan
19:43
10.000 €

Elbasan > Mollas

Të tjera

13 Jan
23:21
10.000 €

Ndërmarrje

Tiranë > Selvia, Medreseja

Lëndë të parë

13 Jan
15:00
10 Jan
13:55
80.000 €
05 Jan
20:12
70.000 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Makineri industriale

03 Jan
19:53
1.100 Lekë

Tiranë > Kamëz

Makineri industriale

29 Dhj
09:37
27 Dhj
13:52
5.000 €

Lushnjë > Allkaj

Pajisje mjekësore

25 Dhj
13:25
12 Dhj
22:22
25.000 Lekë

Shkodër > Shkodër

Vegla mjete profesionale

10 Dhj
10:13
23 Nën
21:56
23 Nën
15:28
23 Nën
07:17
23 Nën
07:17
2.200 €

Durrës > Sukth

Makineri industriale

15 Nën
18:45
10.000 €

Tiranë > Qyteti Studenti

Të tjera

13 Nën
21:37
40.000 Lekë

Elbasan > Elbasan

Vegla mjete profesionale

11 Nën
10:48
02 Nën
13:03
I negociueshëm

Ndërmarrje

Tiranë > Ali Demi

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

01 Nën
20:16
24 Tet
14:31
24 Tet
14:28
08 Tet
15:08
04 Tet
19:18
01 Tet
11:33
35.000 Lekë

Durrës > Durrës

Pajisje për Dyqane

29 Sht
20:32
Faqja 4 nga 17