09 Mar
08:53
03 Tet
14:30
I negociueshëm

Durrës > Durrës

Të tjera

22 Gsh
16:04
28 Maj
07:36
25 Maj
20:07
140.000 €

Durrës > Rrashbull

Të tjera

21 Mar
16:28
13 Shk
09:56
11 Shk
18:55
120.000 €

Durrës > Durrës

Aparate shtëpiake / Frigoriferë

15 Jan
23:46
45.000 €

Durrës > Durrës

Të tjera

20 Dhj
17:56
155.000 €
02 Krr
17:08
35.000 €

Durrës > Durrës

Të tjera

02 Maj
15:12
09 Pri
21:54
350.000 €

Durrës > Durrës

Të tjera

31 Mar
23:54
23 Shk
10:57
28 Jan
13:45
20 €

Durrës > Durrës

Të tjera

28 Jan
13:34
15 €

Durrës > Durrës

Të tjera

28 Jan
13:29
40 €

Durrës > Durrës

Ngrohje dhe Kondicioner / Stofë

28 Jan
13:28
28 Jan
13:24
23 Jan
09:53
300 Lekë

Durrës > Durrës

Kuzhinë / Mobilje kuzhine

06 Dhj
14:29
40.000 €

Durrës > Shijak

Të tjera

19 Nën
17:34
01 Sht
15:12
200 Lekë

Durrës > Durrës

Të tjera

31 Krr
09:49
I negociueshëm

Durrës

Të tjera

26 Qer
10:21
I negociueshëm

Durrës

Të tjera

26 Maj
19:00
200.000 €

Durrës

Të tjera

11 Shk
20:41
28 €

Durrës

Të tjera

10 Shk
20:18
I negociueshëm

Durrës

Të tjera

17 Tet
20:36
25 Sht
11:44
21 Sht
17:14
16 Maj
15:07
200 Lekë

Durrës

Të tjera

31 Jan
01:19
I negociueshëm

Durrës

Të tjera

03 Dhj
14:17
I negociueshëm

Durrës

Të tjera

04 Nën
17:39
I negociueshëm

Durrës

Të tjera

09 Sht
14:54