15 Jan
23:46
45.000 €

Durrës > Durrës

Të tjera

08 Jan
19:18
50.000 €

Berat > Berat

Të tjera

02 Jan
12:38
150 €

Tiranë > Rr. Xhanfize Keko, Q. Spitalore

Dhoma fëmijësh / Dhoma fëmijësh komplete

20 Dhj
17:56
155.000 €
07 Nën
22:46
75.000 Lekë

Berat > Ura Vajgurore

Dhoma fjetje / Të tjera

30 Gsh
22:02
56 €

Tiranë > Lapraka, Instituti

Të tjera

27 Gsh
14:00
25 Gsh
13:22
31 Krr
09:50
45.000 Lekë

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Kuzhinë / Mobilje kuzhine

02 Krr
17:08
35.000 €

Durrës > Durrës

Të tjera

05 Qer
15:52
48.000 €

Tiranë > Qendra

Të tjera

15 Maj
16:10
02 Maj
15:12
22 Pri
15:13
14 Pri
23:15
30 €

Tiranë > Lapraka, Instituti

Kopsht, Bimë / Zbukurimi

14 Pri
23:13
14 Pri
23:10
14 Pri
23:00
14 Pri
22:58
12 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Aparate shtëpiake / Të tjera

14 Pri
22:50
14 Pri
22:42
10 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Kuzhinë / Të tjera

13 Pri
13:20
4.000 Lekë

Tiranë > Ish Fusha e Aviacionit

Tavolina dhe karrige / Tavolina dhe Karrige

13 Pri
13:20
16.000 Lekë

Tiranë > Ish Fusha e Aviacionit

Dhoma fjetje / Krevate

09 Pri
21:54
350.000 €

Durrës > Durrës

Të tjera

31 Mar
23:54
24 Mar
16:05
430.000 Lekë

Sarandë > Sarandë

Dhoma dite / Koltuqe

14 Mar
10:11
11 Mar
11:46
10 Mar
20:30
25.000 Lekë

Tiranë > Lapraka, Instituti

Aparate shtëpiake / Frigoriferë

10 Mar
17:40
250.000 Lekë

Elbasan > Elbasan

Të tjera

08 Mar
09:24
03 Mar
22:41
28 Shk
18:21
20.000 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Dhoma dite / Vitrina dhe Komodina

24 Shk
11:16
600 Lekë

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Aparate shtëpiake / Lavatriçe

23 Shk
10:57
21 Shk
16:37
15 Shk
20:04
2.500 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Dhoma dite / Koltuk Tresh

Faqja 2 nga 7