12 Shk
16:55
11 Jan
00:32
120 €

Tiranë > Qendra

DJ pajisje

19 Nën
02:27
06 Krr
21:29
15 Nën
12:37
700 €

Elbasan > Elbasan

DJ pajisje

31 Maj
11:51
1.000 €

Krujë > Thumanë

DJ pajisje

07 Pri
02:57
19 Jan
23:32
11 Gsh
20:48
02 Gsh
19:16
190 €

Tiranë > Qendra

DJ pajisje

02 Gsh
19:01
110 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

DJ pajisje

02 Gsh
18:56
150 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

DJ pajisje

03 Qer
15:25
I negociueshëm

Pogradec > Pogradec

Të tjera

14 Maj
03:42
200 Lekë

Tiranë > Lapraka, Instituti

Audio dhe Video Produksion

05 Maj
21:15
19 Pri
15:09
18 Pri
14:22
400 €

Tiranë > Brraka

DJ pajisje

07 Mar
12:35
760 €

Kurbin > Laç

DJ pajisje

27 Shk
20:01
1.500 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

DJ pajisje

30 Jan
09:18
300 €

Tiranë > Ish Fusha e Aviacionit

DJ pajisje

22 Nën
21:53
24 Sht
23:42
15 Krr
15:46
13 Krr
19:09
400 €

Tiranë > Ndroq

DJ pajisje

25 Maj
19:10
600 €

Tiranë > Ali Demi

DJ pajisje

25 Maj
19:08
200 €

Tiranë > Ali Demi

DJ pajisje

21 Maj
18:26
14 Pri
22:31
27 Mar
17:37
260 €

Tiranë > Lapraka, Instituti

DJ pajisje

02 Shk
18:58
29 Jan
01:50
50.000 Lekë

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Të tjera

17 Jan
05:29
2.300 €

Tiranë > Qendra

DJ pajisje

07 Jan
20:47
I negociueshëm

Tiranë > Qendra

Pajisje me qira

30 Nën
18:53
135 €

Shkodër > Shkodër

DJ pajisje

30 Nën
18:49
300 €

Shkodër > Vau Dejës

DJ pajisje

16 Nën
20:11
100 €

Tiranë > Lapraka, Instituti

Të tjera

08 Tet
18:05
Faqja 1 nga 4